TEKİRDAĞ / ÇORLU - Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Lisesi

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAV TAKVİMİ YAYINLANMIŞTIR.

SINAVLARDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

Alttan sorumlu dersler başarılmadan mezun olunamaz. Bu sebeple sorumlu olunan tüm derslerden sınava girilip, ders başarılmalıdır.

Sınav saatinde sınav salonunda hazır olunuz.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılındaki derslerden sorumlu geçen öğrenciler; bu derslerin birinci dönem konu ve kazanımlarından sorumluluk sınavına tabi tutulacak ve sorumlulukları kalkana kadar girecekleri sorumluluk sınavlarında sadece 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının birinci dönem konu ve kazanımlarından sorumlu olacaklardır.

2020-2021, 2021-2022 ve 2022-2023 eğitim ve öğretim yıllarındaki derslerden sorumlu geçen öğrenciler ise; bu derslerin birinci ve ikinci dönem konu ve kazanımlarından sorumluluk sınavına tabi tutulacaklardır.

sınav klavuzu

SINAV GİRİŞ BİLGİLERİ VE RANDEVU SAATLERİ AŞAĞIDAKİ LİNKTE MEVCUTTUR.

EYLÜL AYI YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞIMIZ YAYINLANMIŞTIR.

KİTAPÇIĞIMIZA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

KİTAPÇIĞI DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE İNCELEYİNİZ.

Haz

2022-2023 YILI OKULUMUZUN RİBA DEĞERLENDİRMESİ  İÇİN OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ MELEK ÖNSEL` E  KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

Kas

Okul bahçesi,spor salonu ve fitness salonu öğrencilerin kullanımını kolaylaştırmak ve güvenliğini sağlamak adına salonların kullanım talimatları kullanıcıların görebileceği duvarlara asıldı.Okulumuzun fiziki şartlarının elverişli olması akabinde şatları dahada iyileştirmek hedeflediğimiz başarıya bizleri taşıyacaktır.