TEKİRDAĞ / ÇORLU - Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Lisesi

Kas

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve kanuna bağlı yönetmeliklere uygun olarak koridorlarda,merdivenlerde atölye ve laboratuvarlarda uyarı levhaları gerekli yerlere asıldı.

Kas

Okul bahçesinde hayvanlar için beslenme alanı ve barınak öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla oluşturuldu.

Kas

Okul bölümleriimize uygun olan ulusal/uluslararası yarışmalara katılımlar öğretmen, idareci ve gençlik spor müdürlüğü eğitmenleri tarafından sağlanmaktadır.Söz konusu takvim İl geneli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Ülke geneli turnuvalar ise Gençlik Spor Bakanlığı, Uluslar arası yaışmaları ise federasyonların belirlediği takvimler doğrultusunda gün be gün takip edilerek başvuru süreçleri izlenmektedir.

Bu süreçte öğrencilerimize rehberlik ederek tüm öğrencilerimizin katılımları bizzat takip edilmektedir.

Ekm

Kurumumuzda velilerin okula yönelik beklentilerini belirleyebilmek adına anket düzenlenmesi gerçekleştirilmiş olup sonuçlar raporlaştırılmış ve raporda belirlenen iyileştirmeye açık alanlara yönelik çalışmalar yapılma başlanmıştır.

Ekm

Belirli gün ve haftalar kapsamında değerli hocamız Funda UĞRAŞ BİLİR e 4 Ekim Hayvanları Koruma etkinliği kapsamında yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Dokuzuncu sınıf öğrencilerine okulda bulunan bölümlerin tanıtılması için planlama yapan "Mesleğim Hayatım" portalının öğrencilerle paylaşılması konusunda emek gösteren başta değerli rehber öğretmenimiz Melek ÖNSEL YILDIRIM olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun eklenti ve bölümleri eğitim öğretime, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve kanuna bağlı yönetmeliklere, enerji verimliliği politikalarına uygunluğu her gün düzenli kontrol edilerek, gerekli güvenlik, temizlik ve sağlık tedbirleri (risk alanlarının belirlenmesi, aydınlatma, kamera, sosyal mesafe ve hijyen vb.) alınarak rapora bağlanır böylelikle öğrencilerimizle sağlıklı ortamda ders işleme imkanına kavuşmuş oluruz

Ekm

Değerli Hocalarımız tarafında öğrencilere İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.

Haz

Öğretmen veya velilerden oluşturulan gönüllü grupların katılımı ile okul ikliminin geliştirilmesine yönelik organizasyon çalışma etkinliğimiz

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin kapsamında yapılan gösteriler ve gösterilen üstün çabadan dolayı bütün emeği geçenlere teşekkür ederiz

Nis

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında, personelin merkezi ya da yerel hizmet içi eğitime katılımının sağlanması konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

OKULUMUZDA DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI 12. SINIF KADEMESİNDE  MATEMATİK, TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI,FİZİK,BİYOLOJİ VE TARİH BRANŞLARINDA  BAŞLATILARAK EĞİTİM ÖĞRETİM DEVAM ETMEKTEDİR.BAŞVURU ZAMANINI KAÇIRAN ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL İDARESİNE BAŞVURARAK MANUEL KAYIT YAPIP KURSLARA KATILABİLİRLER.

Eyl

TEKİR-AĞ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDAKİ ERİŞİLEBİLİRLİK ALANLARI DÜZENLENEREK KULLANIMA HAZIR HALE GETİRİLDİ.ENGELLİ RAMPASI AKTİF OLARAK KULLANILMAKTA OLUP, OKULUMUZDA MEVCUT BULUNAN ENGELLİ ÖĞRENCİLERİMİZ RAMPA ARACILIĞLA RAHATLIKLA OKULUMUZA GİRİŞ ÇIKIŞ YAPABİLMEKTEDİRLER.ASANSÖRLERİMİZİN BAKIMLARI AYLIK OLARAK YETKİLİ FİRMA ARACILIĞIYLA YAPILIP KONTROLLERİ TAKİP EDİLMEKTEDİR.ENGELLİ TUVALETLERİMİZ KULLANIMA HAZIR VE HİJJENİK BİR DURUMDADIR.YANGIN MERDİVENLERİMİZ GEREKTİĞİDE KULLANILMAYA HAZIR VE SORUNSUZDUR.